FTESË PËR MEDIA

Prishtinë, më 18 prill 2017

 

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi dhe kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa,  sot më 18 prill 2017 , do të shpalosin detajet dhe  udhëzimet për implementimin e skemës për tetraplegjikë dhe paraplegjikë.

 

Ky aktivitet mbahet në ora 13:00 në Shoqatën “Handikos”, në Prishtinë

 

Të gjitha mediet janë të ftuara të përcjellin këtë aktivitet