FTESË PËR MEDIA

Nesër më 19 maj 2017 ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, hap Panairin e Punës 2017.

Në këtë panair ofrohen mbi 2000 vende të lira pune.

Në panair do të jetë i pranishëm edhe Agjencioni i Punësimit i Gjermanisë

Mundësi e mirë të takoni punëdhënësin tuaj të ardhshëm, të konsultoheni me këshilltarët e punësimit dhe të siguroni kontrata atraktive.

Panairi mbahet në ‘Salla e Sporteve 1 Tetori’, Prishtinë, prej ora 09-19h