Udhëzimi 05/ 2012 përUdhëzim administrativ Nr.05/ 2012 për kompensimin e shpenzimeve për lëndimet dhe sëmundjet profesionale të shkaktuara në punë



Version
Download172
Stock
Total Files1
Size1.18 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzim administrativ Nr.05/ 2012 për kompensimin e shpenzimeve për lëndimet dhe sëmundjet profesionale të shkaktuara në punë

 

 

 


FileAction
Udhëzimi per klasifikimin dhe shtrirjen lendimet ne pune datë 03 maj 2012..pdf  Download  

Download