Udhëzimi administrativ Nr.08 / 2012, për vlerësimin dhe ekzaminimin e shkallës së invaliditetit të invalidit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të KosovësVersion
Download56
Stock
Total Files1
Size5.22 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi administrativ Nr.08 / 2012, për vlerësimin dhe ekzaminimin e shkallës së invaliditetit të invalidit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr. 8-2012.pdf  Download  

Download