Udhëzimi Administrativ Nr. 01/ 2016 për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 12/2012, për përbërjen dhe funskionimin e panelit për vendosjen e fëmijëve pa kujdes prindëror në strehim familjar dhe adoptimVersion
Download69
Stock
Total Files1
Size2.29 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 01/ 2016 për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 12/2012, për përbërjen dhe funskionimin e panelit për vendosjen e fëmijëve pa kujdes prindëror në strehim familjar dhe adoptim


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr. 01-2016.pdf  Download  

Download