Udhëzimi Administrativ Nr. 01/ 2016 për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 12/2012, për përbërjen dhe funskionimin e panelit për vendosjen e fëmijëve pa kujdes prindëror në strehim familjar dhe adoptimVersion
Download52
Stock
Total Files1
Size2.29 MB
Create Date28/10/2020
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 01/ 2016 për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 12/2012, për përbërjen dhe funskionimin e panelit për vendosjen e fëmijëve pa kujdes prindëror në strehim familjar dhe adoptim


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr. 01-2016.pdf  Download  

Download