Udhëzimi Administrativ Nr. 16 / 2012 për plotësimin dge bdryshimin e udhëzimit administrativ Nr. 11 / 2010, për lajmërimin, suspendimin, riaktivizimin, riaplikimin, dhe ndërprejet e pagesave të pensionit themelor, pas vdekjes së pensionistitVersion
Download56
Stock
Total Files1
Size948.27 KB
Create Date19/04/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 16 / 2012 për plotësimin dge bdryshimin e udhëzimit administrativ Nr. 11 / 2010, për lajmërimin, suspendimin, riaktivizimin, riaplikimin, dhe ndërprejet e pagesave të pensionit themelor, pas vdekjes së pensionistit


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr.16-2012.pdf  Download  

Download