Udhëzimi Administrativ Nr. 09 / 2013 për kriteret dhe procedurën e përcaktimit të pagës minimale në Republikën e KosovësVersion
Download75
Stock
Total Files1
Size1.52 MB
Create Date19/04/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 09 / 2013 për kriteret dhe procedurën e përcaktimit të pagës minimale në Republikën e Kosovës


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr.09-2013.pdf  Download  

Download