Udhëzim Administrativ Nr 09 / 2012, për mënyrën dhe rregullat e mbajtjës së evidencës për punësimin e persoanve me aftësi të kufizuaraVersion
Download31
Stock
Total Files1
Size12.37 MB
Create Date13/04/2024
Last Updated07/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr 09 / 2012, për mënyrën dhe rregullat e mbajtjës së evidencës për punësimin e persoanve me aftësi të kufizuara

 

 

 


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr. 9.2012 për Mënyrën dhe rregullat e mbajtjes së Evidencë për Punësimin e Personave me Aftësi të Kufizuara.pdf  Download  

Download