Udhëzimi Administrativ Nr.16/ 2013 për përcaktimin e kushteve dhe kritereve për realizimin e ndihmave sociale për të huajt në Republikën e KosovësVersion
Download91
Stock
Total Files1
Size13.89 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr.16/ 2013 për përcaktimin e kushteve dhe kritereve për realizimin e ndihmave sociale për të huajt në Republikën e Kosovës


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr.16-2013.pdf  Download  

Download