Udhëzimi Administrativ Nr. 04 / 2015, për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 07/2014, për rregullimin e procedurave administrative të kompensimit të pushimit të lehonisë të paguar nga QeveriaVersion
Download35
Stock
Total Files1
Size0.00 KB
Create Date24/05/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 04 / 2015, për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 07/2014, për rregullimin e procedurave administrative të kompensimit të pushimit të lehonisë të paguar nga Qeveria


FileAction
Udhezimi Administrativ nr. 04-2015.pdf  Download  

Download