Udhëzimi Administrativ Nr. 02 / 2015 për financimin e aktiviteteve të këshillit për shërbime sociale dhe familjare (KPSHSF), dhe kompensimet e anëtarëve të tijVersion
Download79
Stock
Total Files1
Size3.31 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 02 / 2015 për financimin e aktiviteteve të këshillit për shërbime sociale dhe familjare (KPSHSF), dhe kompensimet e anëtarëve të tij


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr. 02-2015.pdf  Download  

Download