Udhëzimi Administrativ Nr. 02/ 2013 Procedurat e aplikimit pë të drejtat e ish të denuarve dhe të përndjekurve politikVersion
Download14
Stock
Total Files1
Size2.74 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 02/ 2013 Procedurat e aplikimit pë të drejtat e ish të denuarve dhe të përndjekurve politik


FileAction
Udhëzimi Administrativ .nr.02-2013 proc.e aplik.drejt.ish te denuarve .perndjek.pol.pdf  Download  

Download