UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 02/2006 PËR PENSIONIM TË PARAKOHSHËM PËR PUNËTORËT E KOMPLEKSIT “TREPÇA” NËN ADMINISTRIMIN E UNMIK-ut DHE MINIERAVE ME MIHJE NËNTOKËSORE NË KOSOVËVersion
Download5
Stock
Total Files1
Size59.49 KB
Create Date29/05/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 02/2006 PËR PENSIONIM TË PARAKOHSHËM PËR PUNËTORËT E KOMPLEKSIT “TREPÇA” NËN ADMINISTRIMIN E UNMIK-ut
DHE MINIERAVE ME MIHJE NËNTOKËSORE NË KOSOVË


FileAction
U.A Nr.2-2006 Për Pensionim të Parakohshëm për Punëtorët e Kompleksit TREPCA.pdf  Download  

Download