UDHËZIM ADMNISTRATIV NR. 3/2007 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMN E PËRKRAHJES FINANCIARE TË OJQve GJATË VITIT 2007Version
Download13
Stock
Total Files1
Size55.58 KB
Create Date22/05/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMNISTRATIV NR. 3/2007 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMN E PËRKRAHJES FINANCIARE TË OJQve GJATË VITIT 2007


FileAction
U.A Nr.03-2007 Për Rregullimin dhe Përcaktimin e Përkrahjes Financiare të OJQ-ve gjatë vitit 2007.pdf  Download  

Download