Udhëzim Administrativ Nr. 01 / 2011, për përcaktimin dhe shqiptimin e gjobave për shkelje të dispozitave të Ligjit të PunësVersion
Download53
Stock
Total Files1
Size271.58 KB
Create Date24/05/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 01 / 2011, për përcaktimin dhe shqiptimin e gjobave për shkelje të dispozitave të Ligjit të Punës


FileAction
U.A nr.01-2011 per percaktimin dhe shqiptimin e gjobave per shkeljet e dispozitave te Ligjit te Punes.pdf  Download  

Download