Ligji Nr.03/L-017 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR INSPEKTORATIN E PUNËSVersion
Download579
Stock
Total Files1
Size82.70 KB
Create Date29/05/2024
Last Updated04/02/2019

Ligji Nr.03/L- 017 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR INSPEKTORATIN E PUNËS


FileAction
Ligji Nr. 03 L-017 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT PËR INSPEKTORATIN E PUNËS.pdf  Download  

Download