FTESË PËR MEDIA

Ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Arban Abrashi, nesër me datë 28.09.2016 do të bëjë përurimin e Zyrës së Punësimit në Komunën e Rahovecit, rruga “Gëzim Avdullahu – Bugari”, përballë Qendrës së Mjekësisë Familjare.

Ky aktivitet do të fillojë nga ora 12:00

Ftohen të gjitha mediat që ta përcjellin këtë aktivitet të ministrit Abrashi.

Jeni të mirëseardhur