Zv. ministri i MPMS-së, z. Fatmir Shurdhaj, nderohet me mirënjohje nga Radio Kosova e Lire

Zv. ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Fatmir Shurdhaj priti sot në kabinetin tij përfaqësues nga Radio Kosova e Lire të kryesuar nga kryeredaktorja znj, Arbana Qeriqi.

Ne emër te Radio Kosoves se Lire znj, Qeriqi e nderoj me mirënjohje zv. ministrin z. Shurdhaj duke theksuar kontributin e tij për kategoritë e dala nga lufta si dhe bashkëpunimin me ketë institucion që nga themelimi e sidomos pas emërimit te tij ne postin e zv. ministrit ne MPMS-së i cili asnjëherë nuk ka munguar.