Nënshkruhet memorandum mirëkuptimi për Platformën e Përbashkët të Punësimit që përfshinë Republikën e Kosovës dhe Shqipërisë.

Sot në Tiranë, ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale i Republikës së Kosovës, z. Nenad Rashiq dhe ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë i Republikës së Shqipërisë, z. Erion Velijaj, kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi për Platformën e Përbashkët të Punësimit që përfshinë Republikën e Kosovës dhe Republikën e Shqipërisë.