Ftesë për media

Të hënën, më 27.01.2014, ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Nenad Rashiq, do të bëjë përurimin zyrtar të shtëpisë me bazë në komunitet për personat e moshuar pa përkujdesje familjare, në Graqanicë.
Ceremonia e përurimit të këtij objekti do të bëhet në Graqanicë dhe fillon në orën 12:00.
Të gjitha mediat janë të ftuara që të përcjellin këtë aktivitet të ministrit Rashiq.

Jeni të mirëseardhur.