Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Nenad Rashiq, vizitoi Komunën e Kamenicës

Ministri i Ministris së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Rashiq gjatë takimit në komunën e Kamenicës, u taku me kryetarin e kësaj komune z. Begzad Sinani, të cilin e informoi që Komuna e Kamenicës është përfituese e projektit “Regullimi i prroit të Berivojcës” që financohet nga Bashkimi Europian dhe IOM ose ndryshe ky projekt quhet edhe “Kosova e Bukur”, e që realizohet përmes MPMS-së.