Udhëzimi Administrativ Nr. 10/ 2014, për punën dhe kriteret e vendosjës së rezidentëve në shtëpinë e të moshuar pa përkujdesje familjare dhe shtëpitë me bazë në komunitetVersion
Download63
Stock
Total Files1
Size7.94 MB
Create Date24/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 10/ 2014, për punën dhe kriteret e vendosjës së rezidentëve në shtëpinë e të moshuar pa përkujdesje familjare dhe shtëpitë me bazë në komunitet


FileAction
Udhëz.adm. nr. 10-2014.pdf  Download  

Download