Udhëzimi Administrativ Nr.09/ 2015 për kategorizimin e shfrytëzuesve të pensionit kontributpagues sipas strukturës kualifikuese dhe kohëzgjatjës së pagesës së kontributeve – stazhit pensionalVersion
Download240
Stock
Total Files1
Size6.67 MB
Create Date19/04/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr.09/ 2015 për kategorizimin e shfrytëzuesve të pensionit kontributpagues sipas strukturës kualifikuese dhe kohëzgjatjës së pagesës së kontributeve - stazhit pensional


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr. 09-2015.pdf  Download  

Download