Udhëzimi Administrativ Nr.08 /2015 për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr.01/2009, për themelimin, organizimin dhe funksionimin e zyrës së komisioneve mjekësoreVersion
Download78
Stock
Total Files1
Size2.79 MB
Create Date25/06/2021
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr.08/ 2015 për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr.01/2009, për themelimin, organizimin dhe funksionimin e zyrës së komisioneve mjekësore


FileAction
Udhëzimi Administrativ nr. 08-2015.pdf  Download  

Download