UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.12/2007 PËR THEMELIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KOMISIONIT TË ANKESAVE NË SHKALLË TË II LIDHUR ME NDIHMAT SOCIALEVersion
Download9
Stock
Total Files1
Size79.67 KB
Create Date13/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.12/2007 PËR THEMELIMIN DHE FUNKSIONIMIN E KOMISIONIT TË ANKESAVE NË SHKALLË TË II LIDHUR ME NDIHMAT SOCIALE


FileAction
U.A Nr.12-2007 Për Themelimin dhe Funksionimin e Komisionit të Ankesave.pdf  Download  

Download