UDHËZIM ADMINISTRATIV NR.12/2004 PËR PUNËN DHE VENDOSJEN E REZIDENTËVE NË INSTITUCIONIN SPECIAL NË SHTIMEVersion
Download4
Stock
Total Files1
Size38.16 KB
Create Date21/02/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR.12/2004 PËR PUNËN DHE VENDOSJEN E REZIDENTËVE NË INSTITUCIONIN SPECIAL NË SHTIME


FileAction
U.A Nr.12-2004 Për Punën dhe Vendosjen e rezidentëve në Institucionin Special në Shtime.pdf  Download  

Download