UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR.11 /2010, PËR LAJMERIMIN, SUSPENDIMIN,RIAKTIVIZIMIN, RIAPLIKIMIN DHE NDERPRERJET E PAGESAVE TË PENSIONIT THEMELOR PAS VDEKJES SE PENSIONISTITVersion
Download17
Stock
Total Files1
Size296.31 KB
Create Date12/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR.11 /2010, PËR LAJMERIMIN, SUSPENDIMIN,RIAKTIVIZIMIN, RIAPLIKIMIN DHE NDERPRERJET E PAGESAVE TË PENSIONIT THEMELOR PAS VDEKJES SE PENSIONISTIT


FileAction
U.A Nr.11-2010 Për Lajmërimin, Suspendimin, Riaktivizimin, Riaplikimin.pdf  Download  

Download