UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.11/2004 PËR PUNËN DHE KRITERET E VENDOSJES SË REZIDENTËVE NË SHTËPINË E PERSONAVE TË MOSHUAR DHE PA PËRKUJDESJE FAMILJAREVersion
Download5
Stock
Total Files1
Size43.19 KB
Create Date18/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.11/2004 PËR PUNËN DHE KRITERET E VENDOSJES SË REZIDENTËVE NË SHTËPINË E PERSONAVE TË MOSHUAR DHE PA PËRKUJDESJE FAMILJARE


FileAction
U.A Nr.11-2004 Për Punën dhe Kriteret e Vendosjes së rezidentëve në Shtëpin e Personave.pdf  Download  

Download