UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 10/2010 PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE NË KOMUNITET-SHTËPI PËR PERSONAT E MOSHUAR DHE PA PËRKUJDESJEVersion
Download7
Stock
Total Files1
Size273.97 KB
Create Date29/05/2022
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 10/2010 PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE NË KOMUNITET-SHTËPI PËR PERSONAT E MOSHUAR DHE PA PËRKUJDESJE


FileAction
U.A Nr.10-2010 Për Ofrimin e Shërbimeve në Komunitet-Shtëpi.pdf  Download  

Download