UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 10/2007 PËR PENSIONIM TË PARAKOHSHËM PËR PUNËTORËT E KOMPLEKSIT “TREPÇA” NËN ADMINISTRIMIN E UNMIK-ut DHE MINIERAVE ME MIHJE NËNTOKËSORE NË KOSOVËVersion
Download6
Stock
Total Files1
Size62.34 KB
Create Date12/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 10/2007 PËR PENSIONIM TË PARAKOHSHËM PËR PUNËTORËT E KOMPLEKSIT “TREPÇA” NËN ADMINISTRIMIN E UNMIK-ut
DHE MINIERAVE ME MIHJE NËNTOKËSORE NË KOSOVË


FileAction
U.A Nr.10-2007 Për Pensionim të Parakohshëm për Punëtorët e Kompleksit TREPCA.pdf  Download  

Download