UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.10/2004 PËR KRITERET E ANGAZHIMIT DHE PAGESËN E EKSPERTËVE PROFESIONALVersion
Download13
Stock
Total Files1
Size36.05 KB
Create Date16/04/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr.10/2004 PËR KRITERET E ANGAZHIMIT DHE PAGESËN E EKSPERTËVE PROFESIONAL


FileAction
U.A Nr.10-2004 Për Kriteret e Angazhimit dhe Pagesën e Ekspertëve Profesional.pdf  Download  

Download