Udhëzimi Administrativ Nr. 08 / 2011, për përcaktimin dhe sistemimin e punëve me rëndësi jetike të cilat duhet kryhen gjatë mbajtjës së grevësVersion
Download16
Stock
Total Files1
Size398.64 KB
Create Date12/04/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 08 / 2011, për përcaktimin dhe sistemimin e punëve me rëndësi jetike të cilat duhet kryhen gjatë mbajtjës së grevës


FileAction
U.A nr.08-2011 per punet me rendesi jetike gjate mbajtjes se Greves.pdf  Download  

Download