Udhëzim Administrativ Nr . 05 / 2011 për rregullimin dhe përcaktimin e procedurave administrative të pagesës financiare për pushimin e lehonisëVersion
Download17
Stock
Total Files1
Size1.04 MB
Create Date22/04/2024
Last Updated07/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr . 05 / 2011 për rregullimin dhe përcaktimin e procedurave administrative të pagesës financiare për pushimin e lehonisë

 

 

 


FileAction
U.A Nr.05-2011 Për Rregullimin dhe Përcaktimin.pdf  Download  

Download