Udhëzim Administrativ Nr 05/2011 për rregullimin dhe përcaktimin e procedurave administrative të pageses financiare për pushimin e lehonisëVersion
Download18
Stock
Total Files1
Size1.04 MB
Create Date16/04/2024
Last Updated07/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr 05/2011 për rregullimin dhe përcaktimin e procedurave administrative të pageses financiare për pushimin e lehonisë


FileAction
U.A Nr.05-2011 Për Rregullimin dhe Përcaktimin e procedurave Administrative të Pagesës financiare për pushimin e lehonis.pdf  Download  

Download