UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 05/2008 PËR RREGULLIMIN DHE PERCAKTIMIN E KRITEREVE DHE PROCEDURAVE PER REGJISTRIMIN E SINDIKATAVEVersion
Download6
Stock
Total Files1
Size41.46 KB
Create Date21/02/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 05/2008 PËR RREGULLIMIN DHE PERCAKTIMIN E KRITEREVE DHE PROCEDURAVE PER REGJISTRIMIN E SINDIKATAVE


FileAction
U.A Nr.05-2008 Për Rregullimin dhe Përcaktimin e kritereve dhe procedurave për Regjistrimin e Sindikatave.pdf  Download  

Download