Udhëzimi Administrativ Nr. 05 / 2012, për kompenzimin e shpenzimeve për lëndimet dhe sëmundjet profesionale në punëVersion
Download42
Stock
Total Files1
Size1.18 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 05 / 2012, për kompenzimin e shpenzimeve për lëndimet dhe sëmundjet profesionale në punë


FileAction
Udhzimi Administrativ Nr.05.2012, per kompenzimin e shpenzimeve per lendimet dhe smundjet profesionale ne pune.pdf  Download  

Download