Udhëzimi Administrativ Nr. 6 / 2012, për procedura të aplikimit në skemën e pensioneve dhe benificioneve të përcaktuara në ligjin Nr. 04/ L-054, për statusin dhe të drejtën e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, viktimave civile dhe familjeve të tyreVersion
Download76
Stock
Total Files1
Size4.37 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 6 / 2012, për procedura të aplikimit në skemën e pensioneve dhe benificioneve të përcaktuara në ligjin Nr. 04/ L-054, për statusin dhe të drejtën e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, viktimave civile dhe familjeve të tyre


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr. 6.2012.pdf  Download  

Download