Udhëzimi Administrativ Nr. 02/ 2012, për ofrimin dhe sigurimin e përkrahjës financare të OJQ-ve vendore gjatë vitit 2012Version
Download44
Stock
Total Files1
Size6.95 MB
Create Date22/05/2024
Last Updated04/02/2019

Udhëzimi Administrativ Nr. 02/ 2012, për ofrimin dhe sigurimin e përkrahjës financare të OJQ-ve vendore gjatë vitit 2012


FileAction
Udhëzimi Administrativ Nr. 02.2012.pdf  Download  

Download