UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 06/2006 PËR RREGULLIMIN DHE PERCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESËS PËR PUSHIM TË LEHONISË NË SHËRBIMIN CIVIL TË KOSOVËSVersion
Download25
Stock
Total Files1
Size66.51 KB
Create Date19/04/2024
Last Updated06/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 06/2006 PËR RREGULLIMIN DHE PERCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESËS PËR PUSHIM TË LEHONISË NË SHËRBIMIN CIVIL TË KOSOVËS


FileAction
U.A Nr.6-2006 Për Rregullimin dhe Përcaktimin e Procedurave të Pagesës për Pushim të Lehonisë.pdf  Download  

Download