UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 03/2006 PËR THEMELIMIN DHE FUSHËVEPRIMIN E KËSHILLIT DREJTUES TË DEPARTAMENTIT TË INSTITUTIT PËR POLITIK SOCIALEVersion
Download7
Stock
Total Files1
Size67.93 KB
Create Date22/05/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 03/2006 PËR THEMELIMIN DHE FUSHËVEPRIMIN E KËSHILLIT DREJTUES TË DEPARTAMENTIT TË INSTITUTIT PËR POLITIK SOCIALE


FileAction
U.A Nr.3-2006 Për Themelimin dhe Fushëveprimtarinë e Këshillit Drejtues të DIPS-së.pdf  Download  

Download