Udhëzim Administrativ Nr. 15 / 2011, për ndryshmin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 05 / 2011, për rregullimin dhe përcaktimin e procedurave administrative të pagesës financiare për pushimin e lehonisëVersion
Download27
Stock
Total Files1
Size740.33 KB
Create Date17/04/2024
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 15 / 2011, për ndryshmin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ Nr. 05 / 2011, për rregullimin dhe përcaktimin e procedurave administrative të pagesës financiare për pushimin e lehonisë


FileAction
U.A nr.15.2011.pdf.pdf  Download  

Download