Udhëzim Administrativ Nr. 07 / 2011, për punën dhe kriteret e vendosjës së rezidentëve në shtëpinë e personave të moshuar pa përkujdesje familjare, dhe në shtëpitë me bazë në komunitetVersion
Download23
Stock
Total Files1
Size422.53 KB
Create Date25/06/2022
Last Updated05/02/2019

Udhëzim Administrativ Nr. 07 / 2011, për punën dhe kriteret e vendosjës së rezidentëve në shtëpinë e personave të moshuar pa përkujdesje familjare, dhe në shtëpitë me bazë në komunitet


FileAction
U.A nr. 07-2011per vendosjen e personave te moshuar ne shtepi ne komunitet.pdf  Download  

Download