UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 05/2007 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESAVE FINANCIARE PËR PUSHIM TË LEHONISË NË SHËRBIMIN CIVIL TË KOSOVËSVersion
Download4
Stock
Total Files1
Size77.99 KB
Create Date28/09/2023
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 05/2007 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË PAGESAVE FINANCIARE PËR PUSHIM TË LEHONISË NË SHËRBIMIN CIVIL TË KOSOVËS


FileAction
U.A Nr.05-2007 Për Rregullimin dhe Përcaktimin e procedurave fianciare për pushim të lehonisë.pdf  Download  

Download