UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 03/2009 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR REALIZIMiN E TË DREJTËS NË NDIHMË MATERIALE PËR FAMILJET ME FËMIJË ME AFTËSI TË KUFIZUARA TË PËRHERSHMEVersion
Download8
Stock
Total Files1
Size225.39 KB
Create Date23/09/2021
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 03/2009 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR REALIZIMiN E TË DREJTËS NË NDIHMË MATERIALE PËR FAMILJET ME FËMIJË ME AFTËSI TË KUFIZUARA TË PËRHERSHME


FileAction
U.A Nr.03-2009 Për Rregullimin dhe Përcaktimin e Procedurave të aplikimit të së drejtës në ndihmë materiale.pdf  Download  

Download