UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 03/2009 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR REALIZIMiN E TË DREJTËS NË NDIHMË MATERIALE PËR FAMILJET ME FËMIJË ME AFTËSI TË KUFIZUARA TË PËRHERSHMEVersion
Download22
Stock
Total Files1
Size225.39 KB
Create Date26/05/2024
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV NR. 03/2009 PËR RREGULLIMIN DHE PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR REALIZIMiN E TË DREJTËS NË NDIHMË MATERIALE PËR FAMILJET ME FËMIJË ME AFTËSI TË KUFIZUARA TË PËRHERSHME


FileAction
U.A Nr.03-2009 Për Përcaktimin e Procedurave të aplikimit të drejtës në ndihmë materiale.pdf  Download  

Download