UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 02/2007 PËR PËRCAKTIMIN E PAGESËS FINANCIARE NË FORMË HONORARIT PËR ANËTARET E KESHILLIT PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJAREVersion
Download22
Stock
Total Files1
Size54.76 KB
Create Date25/06/2022
Last Updated07/02/2019

UDHËZIM ADMINISTRATIV Nr. 02/2007 PËR PËRCAKTIMIN E PAGESËS FINANCIARE NË FORMË HONORARIT PËR ANËTARET E KESHILLIT PËR SHËRBIME SOCIALE DHE FAMILJARE


FileAction
U.A Nr.02-2007 Për Përcaktimin e pagesës financiare për anëtarët e Këshillit për Shërbime Sociale.pdf  Download  

Download