NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS – Ndërtimi i Zyrës Komunale të Punësimit në Novobërdë dhe ndërtimi i murit mbrojtës në Shtime”


FileAction
12.08.2011 dhenje e kontrates ZKP Novobërdë dhe muri mbrojtes ZKP Shtime.doc  Download  

Download