FTESË PËR MEDIA

Të enjten, më 28.04.2016 Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, gjegjësisht Trupa Ekzekutive e Inspektoratit të Punës,  për hir të Ditës Ndërkombëtare të të Vdekurve në Vendet e Tyre të Punës, organizon Konferencën për Siguri dhe Shëndetin në Punë.

Konferenca mbahet me fillim në orën 09:30, në ambientet e Hotelit Sirius, në Prishtinë.
Ftoheni që të merrni pjesë në këtë aktivitet të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Jeni të mirëseardhur.