FTESË PËR MEDIA

Trupa Ekzekutive e Inspektoratit të Punës (TEIP) sot, 29.07.2016, duke filluar në orën 13:00, në Qendrën Informative dhe Kulturore të Bashkimit Evropian-Prishtinë (Përballë Kino ABC-së), do të mbajë një konferencë për media ku do të njoftoj për inspektimin që inspektorët e punës kanë zhvilluar në mediumet e Republikës së Kosovës.
Ftohen të gjitha mediat që ta përcjellin këtë konferencë të TEIP-së.